despre noi

Firma GILMAR SRL este prezenta pe piata climatizarii aerului din 1995 avand rezultate notabile atat in vanzarea aparatelor de aer conditionat si instalatiilor de climatizare profesionale, cat si in a asigurarea service-ul in garantie si postgarantie pentru orice aparat de aer conditionat.

GILMAR este dealer din partea firmelor importatoare pentru vanzare marcilor : WHIRLPOOL, DAEWOO, SAMSUNG, LG, FUJI, FUJITSU, HAIER, DAIKIN, AERMEC, ARISTON , MITSHUBISHI, SANYO, OSAKA, CLIMAVENETA, etc.

GILMAR asigura montajul oricarui tip de aparat de aer conditionat tip split (toate variantele), de aparate de climatizare din gama caseta cu tubulatura aferenta, duct, ciller cu ventiloconvectoare, de aparate tip VRV, atat pentru utilizari individual (case, vile) cat si pentru utilizari complexe (blocuri de locuinte sau de birouri, hteluri, hale industriale, etc.).

GILMAR asigura service in garantie pentru : WHIRLPOOL, ARISTON, DAEWOO, HAIER, FUJI, FUJITSU, AERMEC, DAIKIN, MITSHUBISHI, etc.

GILMAR este dealer pentru echipamentele profesionale Emerson Liebert tip Hiross,(echipamente al caror importator autorizat este societatea FRESH AIR SRL – firma cu traditie in echipamentele de climatizare profesionale) este specializate pentru camere de servere , incinte tehnice, cabine telecomunicatii, sisteme ce asigura o temperatura si umiditate controlata 100% (close control), putand fi interconectate intre ele, capabile sa functioneze 24/24 ore / 365 zile pe an.

GILMAR asigura service si intretinere pentru orice aparat de aer conditionat, dispune de personal pregatit profesional cat si de dotarea tehnica pentru realizarea oricarei lucrari.

Nu percepem taxe suplimentare pentru lucrarile de proiectare de instalatii frigorifice sau termice, decat pentru lucrarile mari de complexitate ridicata.

In prezent avem oferte deosebite pentru echipamentele MITSHUBISHI, SAMSUNG, FUJITSU si DAIKIN oferta ce nu o veti regasi in nici un magazin.

In paralel am promovat si dezvoltat domeniul termic al firmei.

GILMAR este dealer pentru echipamente termice (centrale ): BERETTA, pentru radiatoare: KORADO, VOGEL&NOOT si pentru orice accesoriu de calitate legat de acest domeniu, armaturi, teava si fitinguri din cupru, teava si fitinguri de polipropilena, termostate, etc.

In prezentarea de fata propunem un set de accesorii indispensabil pentru montajul centralelor murale si cei mai buni robineti (Hertz) pentru radiatoare.

In afara de oferta uzuala pentru apartamente, case si vile avem si echipamente de mare putere, care nu sant prezentate explicit in aceasta oferta.

Centralele BERETTA sunt o prezenta constanta in ultimii 20 ani pe piata romaneasca ,produsele evidentiindu-se prin calitate, tehnologie de virf, un service deosebit de eficient atat cu personal calificat cat si cu piese de schimb pentru toate gamale de produse noi sau mai vechi. BERETTA si brandul SYLBER fac parte din concernul European RIELLO.

Alege intotdeauna profesionistii!!

info

GILMAR SRL

Societatea noastra, are sediul in Bucuresti , in str. Valeriu Braniste nr.8, sector 3, fiind inmatriculata la registrul comertului sub nr. J40/1355/1993, cod unic de inregistrare R 3214149, capital social 10.000 lei.

acreditari

SR EN ISO 9001:2008 Sistemul de Management al Calitatii

ISO 14000:2005 - Sistemul de Management de Mediu

Din 2014, suntem certificati de catre AGFR pentru efectuarea operatiilor de:

Certificarea este obligatorie, nerespectarea dispozitiilor HG 939/2010, putand duce la sanctiuni de pana la 20.000 lei!!!